VRV IV S-serija

VRV IV S-serija

Obratite nam se

VRV IV S-serija

Budite neprimjetni

Jedinice VRV IV S serije s prednjim ispuhivanjem su tanje i kompaktnije od bilo koje druge VRV jedinice, što znači da mogu svladati sve estetske i zakonske prepreke. Jedinice VRV IV S serije opremljene su najnovijim tehnologijama za uštedu energije i mogu se povezati sa širokim rasponom uglađenih komercijalnih i stambenih jedinica – kao takve predstavljaju potpuno klimatizacijsko rješenje i idealan izbor za situacije s ograničenim vanjskim prostorom.
Dizajn za uštedu prostora

Dimenzije VRV IV S serije čine je najkompaktnijom jedinicom na tržištu. Dugačka je samo 823 mm, što znači da je dovoljno kratka da neprimjetno stane ispod prozora i da bude praktički neprimjetna, zbog čega je najbolje rješenje za ugradnju na krov i balkon. Koncept rada s prednjim ispuhivanjem također minimizira turbulencije i uklanja potrebu za vodovima.Širok asortiman s brojnim prednostima

Daikinove jedinice VRV IV S serije možda su neprimjetne izgledom, ali se ističu kada je riječ o pogodnostima koje pružaju. Uz širok raspon jedinica koje zauzimaju malu površinu i koje se jednostavno spajaju s čitavom paletom elegantnih i komercijalnih rješenja, VRV IV S serije pruža savršenu klimatizaciju unutrašnjosti, udobnost, prilagodljivost i standardne značajke VRV IV serije, kao što je varijabilna temperatura radne tvari.