Klimatizacija za svaki oblik odmora

Daikin rješenja za klimatizaciju stvaraju ugodnu okolinu za vaše posjetitelje i smanjuju operativne troškove zbog korištenja energetski učinkovitih tehnologija.

Obratite nam se

Udobno provedite svoje slobodno vrijeme

Možemo vam ponuditi rješenje za svaki oblik odmora, bez obzira jeste li se odlučili ispucati u teretani ili stres želite ukloniti uživanjem u poslasticama lokalnog restorana. Saznajte kako izgleda kad slobodno vrijeme provedete s Daikinom.

Naslonite se i opustite

Naša rješenja za grijanje, hlađenje i potrošnu toplu vodu upotpunjena različitim tehnologijama i značajkama, kao što je tehnologija varijabilne radne tvari, stvaraju savršenu klimu.

Smanjite troškove i potrošnju

Ovisno o vašim potrebama i lokaciji, možemo vam ponuditi širok raspon obnovljivih rješenja s tehnologijama kao što je povrat topline, koji smanjuje štetni utjecaj na okoliš i troškove struje.

Povežite se i kontrolirajte situaciju

Daikin Cloud omogućuje upravljanje s više zgrada s bilo koje lokacije, što znači da stalno možete pratiti i smanjivati vaše troškove.Teretana i bazen

Naši sustavi ventilacije za povrat topline vraćaju energiju iz otpadnog zraka i održavaju cirkulaciju svježeg zraka kroz zgradu, uklanjaju ustajali zrak i neugodne mirise i stalno prilagođavaju razine
vlažnosti prema vašim željama. Pouzdajte se u velike količine tople koju stvara učinkovita tehnologija dizalice topline i budite sigurni u neprekidan rad tuševi, kada i sauna.

Saznajte više