Nexura

Zagrijte i ohladite dom našim novodizajniranim modelom dizalice topline zrak-zrak koji kombinira grijanje zračenjem i konvekcijom.

Obratite nam se

Nexura

Zagrijte i ohladite dom našim novodizajniranim modelom dizalice topline zrak-zrak koji kombinira grijanje zračenjem i konvekcijom.

Toplina izmijenjena zračenjem

Nakon pritiska odgovarajućeg gumba, aluminijska prednja ploča počinje grijati slično tradicionalnom radijatoru i emitira dodatnu toplinu.

Grijanje zimi i hlađenje ljeti

Nexura energiju uzima iz obnovljivih izvora, a naša prepoznatljiva inverter tehnologija omogućuje da se hladite ljeti i grijete zimi uz optimiziranu potrošnju struje.

Čist zrak

Filtar za pročišćavanje zraka na uređaju Nexura hvata i uklanja mikroskopske čestice prašine, alergene, neugodne mirise, bakterije, viruse, a zrak u vašim prostorijama održava pogodnim za vaše zdravlje i čistim.

Upravljanje u svakom trenutku

Preuzmite aplikaciju Daikin Online Controller, povežite uređaj Nexura s Wi-Fi mrežom i dobit ćete mogućnost upravljanja klimatizacijom s bilo koje lokacije. Toliko je jednostavno.

Projektiran za miran i tihi rad

Uređaj pri radu Proizvodi zvuk jačine tek 19 dBA, budite sigurni da ga nećete čuti.

Za jednu ili više prostorija, vi odlučujete

U Daikin multi-split sustavima možete povezati do 5 unutarnjih jedinica s 1 vanjskom jedinicom. Svakom unutarnjom jedinicom može se pojedinačno upravljati.

Energetski učinkoviti

  • 80% obnovljive energije uzima iz zraka, a 20% iz električne mreže
  • Inverter tehnologija povećava uštedu za 30%
  • Način rada Econo smanjuje potrošnju energije za 30%
  • Na svaki utrošen 1 kW, Nexura proizvodi više od 4 kW energije grijanja ili rashladnog učina, što znači da je 400% učinkovitija od standardnog uređaja koji stvara 1 kW energije grijanja ili učina hlađenja za svaki utrošen 1 kW

Fotogalerija