Daikin Emura

Jedinstveno rješenje s inovativnim karakteristikama.

Obratite nam se

Potpuno rješenje za klimatizaciju prostora

Grijanje, hlađenje i pročišćavanje zraka pomoću istog uređaja.

Grijanje

Inovativne tehnologije povećavaju uštedu. Dizalice topline izdvajaju toplinu iz zraka i smanjuju mjesečne račune za grijanje.

Hlađenje

Energetski učinkovita klimatizacija koja ne troši velike količine energije jer koristi našu prepoznatljivu inverter tehnologiju.

Pročišćavanje zraka

Filter za pročišćavanje zraka na uređaju Daikin Emura uklanja mikroskopske čestice prašine, alergene, neugodne mirise, bakterije, viruse, a zrak u vašim prostorijama održava čistim i svježim.

Nagrađivani dizajn

Upravljanje u svakom trenutku

Preuzmite aplikaciju Daikin Online Controller, povežite uređaj Daikin Emura s Wi-Fi mrežom i upravljajte svojim uređajem s bilo koje lokacije. Toliko je jednostavno.

Komfor

Dvozonski inteligentni senzor prepoznaje i usmjerava zrak dalje od vas te optimizira strujanje zraka. Vaš sustav automatski će se prebaciti u štedni način rada kada prepozna da je prostorija prazna.

Čist zrak

Sofisticirani deodorirajući filtar od titanijevog apatita na uređaju Daikin Emura uklanja čestice prašine, bakterije, viruse i mikrobe iz zraka.

Jedinstveni srebrni filter za pročišćavanje zraka i uklanjanje alergena hvata 99% alergena kao što su pelud i grinje.

Jedna ili više prostorija, vi odlučujete

Daikin multi-split sustavima možete povezati do 5 unutarnjih jedinica s 1 vanjskom jedinicom. Svakom unutarnjom jedinicom može se pojedinačno upravljati.