Široka paleta proizvoda ...

Daikin nudi najpotpuniji asortiman proizvoda na tržištu

Komfor po vašoj želji ...

90 godina iskustva s klimatizacijskim sustavima

Istaknuta rješenja ...

Proširena paleta s radnom tvari R32

Spektakularan spoj stila i učinkovitosti.

Zidna jedinica dizajnirana za savršeni komfor.

Direktor tvrtke: Miljenko Varjačić

Cjelovita rješenja u grijanju i hlađenju za sve tipove objekata.

Što radimo?

... 1987 godine i otada bilježineprestani rast i razvoj u području prodaje, servisa i ugradnje klima uređaja,kućanskih aparata, ugostiteljske opreme i sitne elektronike. Naše dugogodišnjeiskustvo naša je najbolja preporuka i garancija kvalitetne izvedbe.

Osnovni prioritet tvrtke nije samoprodaja uređaja već te iste uređaje ugraditi, educirati Vas i Vaše osoblje teservisirati uređaje u garantnom i vangarantnom roku tj. pružiti kupcu punuuslugu na jednom mjestu. Za većinu uređaja iz svoje ponude tvrka Halo d.o.o. jeovlašteni servis u garantnom i vangarantnom roku te Vam stoga može pružiti punutehničku i savjetodavnu podršku za uređaje iz svoje ponude. Nudimo kompletnuuslugu od besplatnog pregleda prostora, dostave klime, montaže i periodičnogpregleda (vodimo kompjutorsku evidenciju o periodičnim pregledima Vaseg klimauređaja te preuzimamo odgovornost da Vas pravovremeno obavijestimo o potrebiistog).

Prodajemo i montiramo isključivo klimauređaje za koje vam možemo ponuditi svu tehničku podrsku i rezervne dijelove ugarantnom i vangarantnom roku.

Vizija

Želimo biti vodeća tvrtka koja djelujena prostoru cijele Hrvatske, kako po kvaliteti tako i po odnosima s klijentima,radnicima i lokalnom zajednicom, pri tome uvažavajući i primjenjujući visokeekološke standarde.

Kvaliteta i odgovornost

 

Korporativne vrijednosti kojeugrađujemo u svakodnevno poslovanje, nisu samo plod želje za poslovnimuspjehom, već i izraz iskrene brige za ljude, okoliš i ukupno poboljšanjekvalitete života zajednice u kojoj djeluje.