Perfera

Pametno, jednostavno i učinkovito rješenje koje zadovoljava vaše potrebe za grijanjem, hlađenjem i pročišćavanjem zraka.

Obratite nam se

Perfera

Grijanje, hlađenje i pročišćavanje zraka pomoću istog uređaja.

Vrhunski komfor

Dizalice topline izdvajaju obnovljivu toplinu iz zraka, zbog čega zagrijavanje vašeg doma postaje energetski učinkovito i pruža vam ugodno okruženje.

Energetska učinkovitost

Klimatizacijski uređaji više ne troše velike količine energije jer su opremljeni našom inverter tehnologijom a energiju uzimaju iz obnovljivih izvora.

Čist i svjež zrak

Daikin Flash Streamer uklanja čestice prašine, alergene, neugodne mirise, bakterije i viruse a zrak u vašim prostorijama održava zdravim i svježim.

Ušteda energije

Dvozonski inteligentni senzor detektira osobe u prostoriji te usmjerava i optimizra strujanje zraka. Vaš sustav se automatski prebacuje u štedni način rada kada senzor prepozna da je prostorija prazna. 


Optimalan komfor

Sustav grijanja je dizajniran za učinkovit rad. Inteligentno upravljanje i tihi rad čine Daikin rješenja najboljim sustanarom kojeg možete zamisliti.

Jedna ili više prostorija, vi odlučujete

Pomoću Daikin multi-sustava do 9 različitih tipova unutarnjih jedinica može se povezati s 1 vanjskom jedinicom. Svakom unutarnjom jedinicom može se pojedinačno upravljati.

Diskretne vanjske jedinice mogu se montirati na krov, terasu ili jednostavno na vanjski zid.

Energetska učinkovitost

  • Uređaj je dostupan s Bluevolution tehnologijom koja dodatno smanjuje štetni utjecaj na okoliš i povećava energetsku učinkovitost
  • Za grijanje prostora koristi se 80% energije iz zraka a 20% iz električne mreže
  • Inverter tehnologija povećava uštedu energije do 30% 
  • Dvozonski inteligentni senzor i Econo način rada smanjuju potrošnju energije


Daikin Flash Streamer omogućava čišći, zdraviji i svježiji zrak

Zaštitite svoje zdravlje udisanjem čistog i svježeg zraka. Daikin Flash Streamer koristi elektrone za pokretanje kemijskih reakcija koje uništavaju plijesan i viruse. Ovim procesom se uklanjaju alergeni iz zraka, što ublažava simptome astme i alergije.