Postignite savršenu klimu za kupce

Unaprijedite poslovanje dočekujući klijente u ugodnoj klimi, a troškove zadržite pod nadzorom zahvaljujući alatima za upravljanje energijom.

Obratite nam se

UČINKOVITA RJEŠENJA ZA PRODAVAONICE

Prodavaonice neprehrambenih proizvoda

Kontrolirajte udobnost i troškove

Kupci kojima je udobno dulje se zadržavaju i kupuju više. Jasno nam je kako je savršena klimatizacija uz zadržavanje kontrole nad potrošnom energije od ključne važnosti za uspješnost poslovanja. Uz Daikin Cloud i inteligentne kontrolere možete jednostavno pratiti komfor i upravljati potrošnjom energije.


Prodavaonice mješovite robe

Održavajte svježinu

Vaši prehrambeni proizvodi jednako su važni kao i vaši kupci. Vaše poslovanje ovisi i o jednome i o drugome. Naša energetski učinkovita rashladna rješenja i precizne tehnologije za upravljanje klimatizacijom dizajnirali smo tako da na prikladnoj temperaturi održavaju i vašu hranu i kupce.


Cjelovito rješenje za upravljanje klimatizacijom prodavaonica

Od energetski učinkovitog grijanja i hlađenja sve do pouzdanih rashladnih sustava, imamo klimatizacijska rješenja za butike, maloprodajne objekte i prodavaonice mješovite robe. Saznajte više o opcijama dostupnima za vašu prodavaonicu.

1. Ulaz / vrata

Smanjite gubitke topline i hladnoće uslijed prolaženja kroz vrata zahvaljujući našim zračnim zavjesama Biddle i uštedite do 72% upotrebom naših dizalica topline umjesto električnih sustava.

2. Strop

Uživajte u svježem zraku s učinkovitim ventilacijskim sustavima koji preuzimaju energiju iz okolnog zraka.
Jedinstvena kazeta za automatsko pročišćavanje prikuplja prašinu iz unutrašnjeg izmjenjivača topline i povećava operativnu učinkovitost za do 50% te značajno smanjuje troškove održavanja.

3. Police

Kanalne stropne jedinice stapaju se s interijerom te oslobađaju zidne površine za police i zaslone.

4. Iza pulta

Usluga Daikin Cloud omogućava upravljanje većim brojem mjesta s jedne lokacije.

5. Hladnjaci

Pouzdan pomoćni sustav koji omogućava rad hladnjaka i zamrzivača, čuvajući svježinu vaše hrane.

6. Skladište u kojoj je instalirana jedinica

Zahvaljujući malim dimenzijama, jedinicu maksimalno koristi prostor i osigurava jednostavnu montažu.
Uštedite energiju zahvaljujući optimalnoj iskoristivosti naše jedinstvene tehnologije za povrat topline.

7. Brojač

Upravljanje prilagođeno korisnicima i pametni programi olakšavaju upravljanje klimatizacijom u cijeloj prodavaonici.Učinkovito koristite energiju

Sva Daikinova rješenja dizajnirana su upotrebom inovativnih tehnologija za uštedu energije.

  • Jedinstvena kazeta za automatsko čišćenje povećava operativnu učinkovitost za do 50%
  • Koristite obnovljivu energiju u kombinaciji s našom jedinstvenom tehnologijom za povrat topline
  • Zračne zavjese Biddle smanjuju gubitke topline i hladnoće uslijed prolaženja kroz vrata, povećavajući uštedu energije do 72% u usporedbi s električnim rješenjima
  • Naša usluga Daikin Cloud omogućava vam kontrolu i praćenje potrošnje energije s bilo koje lokacije i u bilo koje vrijeme


Zadržite nadzor nad troškovima za energiju

Usluga Daikin Cloud omogućava kontrolu većeg broja prodavaonica s bilo koje lokacije i u bilo koje vrijeme. Možete kontrolirati troškove za energiju i optimizirati potrošnju pomoću jednostavnih programa i izvješća.

Saznaj više
Smanjite ukupne troškove vlasništva

Naša rješenja za grijanje i hlađenje dizajnirali smo tako da maksimalno povećate svoj povrat ulaganja. Energetski učinkovite tehnologije, uštedjet će vam novac na duge staze. Kroz proces proizvodnje, montaže i servisiranja vašeg sustava, možemo optimizirati njegov rad i produljiti mu vijek trajanja.

Od malih butika s odjećom do velikih trgovina mješovitom robom

Bez obzira na to je li vaš projekt velik ili malen, imamo rješenja za grijanje i hlađenje vaše prodavaonice. Pronađite odgovarajuće rješenje odabirom veličine svoje prodavaonice ili prostora.